De Vroome Bikes
Nicky de Vroome
Lekstraat 83
2515 XB Den Haag

T.+31 (0)6 53189998
E.info@devroomebikes.nl

Tweedehands fietsen

De Vroome Bikes heeft naast nieuwe fietsen, ook een ruim aanbod van tweedehands rijwielen in diverse prijsklassen. In onze winkel vindt u een veelheid aan gebruikte fietsen, die bovendien allemaal rijklaar zijn gemaakt door de monteurs van De Vroome Bikes! Op die manier rijdt u direct de winkel uit, met een gebruikte fiets voor een zeer voordelige prijs.

Voor slechts € 95,- beschikt u al over een betrouwbare en goede fiets waarbij alle basisonderdelen aanwezig zijn en rijdt u direct onze winkel uit naar uw volgende afspraak. Uiteraard kunt u ook kiezen voor meer luxe, comfort en vele andere opties op onze tweedehands fietsen. Wij begeleiden u graag in de beste keuze in onze winkel, want bij De Vroome Bikes moet u altijd goed zitten!

Fietsverhuur

De Vroome Bikes verhuurt fietsen. Onze winkel is vlakbij het Centraal Station en daardoor makkelijk te bereiken. Geniet op de fiets van Den Haag en verken de hoogtepunten van onze stad. Een perfecte en sportieve manier om Den Haag Stad en meer te bezoeken. Alleen op afspraak geopend!

Rent-A-Bike

De Vroome Bikes also rent bikes. Our shop is nearby Central Station and therefore easy to reach. Enjoy The Hague by bike and explore the highlights of our city. A perfect en sportive way to visit The Hague City and more. We are open by appointment

« read more »

 

Like ons op facebook