Dè fietsenmaker in de buurt van Den Haag Centraal die uw fiets & carbon hersteld en onderhoud!

De Vroome Bikes
Nicky de Vroome
Lekstraat 83
2515 XB Den Haag

T.0703030303
E.info@devroomebikes.nl

Tweedehands fietsen

De Vroome Bikes biedt naast nieuwe fietsen ook een ruim aanbod aan tweedehands rijwielen in diverse prijsklassen. In onze winkel vindt u een veelheid aan gebruikte fietsen en bovendien allemaal rijklaar gemaakt door de monteurs van De Vroome Bikes! Op die manier rijdt u direct de winkel uit met een gebruikte fiets voor een zeer voordelige prijs.

Voor slechts € 95,- beschikt u al over een betrouwbare en goede fiets waarbij alle basisonderdelen aanwezig zijn en rijdt u direct onze winkel uit naar uw volgende afspraak. Uiteraard kunt u ook kiezen voor meer luxe, comfort en vele andere opties op onze tweedehands fietsen. Wij begeleiden u graag in de beste keuze in onze winkel, want bij De Vroome Bikes moet u altijd goed zitten!

Fiets huren?

Wij verhuren vanaf septembder 2016 fietsen tegen scherpe tarieven! handig voor als u een dagje Den Haag in gaat en veel wilt zien!

« lees meer »

Speciale Aanbieding

De Vroome Bikes heeft een speciale aanbieding voor u! Profiteer vandaag nog van het totaalpakket met buiten- en binnenband voor slechts 35,- en gun uzelf het rijplezier en comfort op het beste materiaal. Kom vandaag nog even bij ons langs in de winkel, dan helpen wij u graag!

De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Tot snel!

 

Like ons op facebook