De Vroome Bikes
Nicky de Vroome
Lekstraat 83
2515 XB Den Haag

T.+31 (0)6 53189998
E.info@devroomebikes.nl

Over ons

De Vroome Bikes is gelegen aan de Lekstraat te Den Haag, nabij het Centraal Station en al sinds 2009 een begrip. De winkel is in de decembermaand van 2009 door meneer De Vroome opgericht, een jonge en ambitieuze ondernemer en bovendien voormalig wielrenner, waardoor kennis en kunde wat betreft rijwielen zijn sporen heeft nagelaten. Zijn passie voor de wielersport heeft zich heden ten dage vertaald naar zijn eigen winkel waarin hij zich voornamelijk richt op onderhoud en reparatie van alle soorten rijwielen, reparatie van carbon frames en de verkoop van nieuwe en gebruikte rijwielen.

De Vroome Bikes biedt u bekende merken als Batavus, Gazelle, Sparta en Koga maar ook een veelheid aan andere merken die zowel nieuw als gebruikt worden aangeboden. De Vroome Bikes is tevens uw handelaar in alle producten van het merk Kreidler waarvan u alle mogelijke onderdelen ook per stuk kunt bestellen in onze winkel. Op deze manier biedt De Vroome Bikes een zeer ruim aanbod aan rijwielen, onderdelen en assecoires naast een geweldige service. Zo zit u bij De Vroome Bikes altijd goed!

De expertise van De Vroome Bikes bereidt zich verder uit naar een hoger segment, wij specialiseren ons in de reparatie van uw carbon framewerk. De Vroome Bikes is een van de eerste bedrijven in Nederland geweest die carbonreparatie aan particulieren kon aanbieden en bovendien de enigste die uw carbon van binnenuit repareert. Op die manier blijft de esthetische waarde van uw frame behouden. De Vroome Bikes weet hoe uw carbon frame een tweede leven kan krijgen en zorgt ervoor dat u binnen een aantal dagen weer gewoon kan genieten van uw eigen vertrouwde fiets in de staat zoals u het frame kocht.

Fietsverhuur

De Vroome Bikes verhuurt fietsen. Onze winkel is vlakbij het Centraal Station en daardoor makkelijk te bereiken. Geniet op de fiets van Den Haag en verken de hoogtepunten van onze stad. Een perfecte en sportieve manier om Den Haag Stad en meer te bezoeken. Alleen op afspraak geopend!

Rent-A-Bike

De Vroome Bikes also rent bikes. Our shop is nearby Central Station and therefore easy to reach. Enjoy The Hague by bike and explore the highlights of our city. A perfect en sportive way to visit The Hague City and more. We are open by appointment

« read more »

 

Like ons op facebook