Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/devroomenl/domains/devroomebikes.nl/public_html/includes/config/inc.connect.php on line 34
Over ons - de Vroome Bikes

Dè fietsenmaker in de buurt van Den Haag Centraal
die uw fiets & carbon hersteld en onderhoud!

 

de Vroome Bikes
Nicky de Vroome
Lekstraat 83
2515 XB   Den Haag

T. 0703030303
E. info@devroomebikes.nl

Op werkdagen open tot 17:30

Omdat veel bedrijven en instanties in onze omgeving ook om 17:00 sluiten redden veel mensen het niet om hun fiets op te halen. Daarom hebben we besloten om 30 minuten langer op te blijven zodat u dezelfde dag uw fiets nog kan ophalen

Fiets huren in den Den Haag

Sinds september 2016 verhuren wij ook fietsen waarmee u zich gemakkelijk, snel en goedkoop door heel Den Haag kunt verplaatsen.

From september 2016 we have bicycle for rent. With a bicycle you can move through The Heague easy, fast and cheap!

Details

Nieuw bij de Vroome Bikes

Zadels met een unieke en luxe uitstraling. De zadels zijn met leer opnieuw bekleed.
Diverse soorten leer, stoffen, garen en patronen zijn mogelijk.

Hippe Oma fietsen in Den Haag

De Vroome bikes heeft een partij Hippe omafietsen in de kleuren, oranje, wit, roze en zwart. vanaf € 195,-

De vroomebikes

Een kleine winkel met veel mogelijkehden.

Ondanks de beperkte ruimte beschikt de Vroome Bikes over een degelijke werkplaats om reparties en onderhoud aan uw fiets uit te voeren.

Daarnaast is er toch genoeg ruimte om een ruim assortiment tweedehands fietsen uit te stallen.

Naast de gunstige ligging ten opzicht van Centraal Station ligt ook het Centrum van Den Haag op loopafstand

Occasions en nieuwe fietsen

De Vroome bikes heeft naast occasions ook een partij nieuwe Hippe Omafietsen in de kleuren, oranje, wit, roze en zwart. vanaf € 195,-

Ruim aanbod accasions

In alle prijsklassen hebben wij de mooiste Tweedehands fietsen van Den Haag

Onderhoud en reparaties

Lekke band? spaak uit het wiel? of een slappe ketting? Geen probleem de Vroome Bikes hersteld uw fiets als nieuw!

Om uw fiets in goede conditie voert de Vroome bikes ook periodiek onderhoud uit op uw fiets.

Hippe Omafietsen

De Vroome bikes heeft een partij Hippe omafietsen in de kleuren, oranje, wit, roze en zwart. vanaf € 195,-

de Vroome Bikes in Den Haag

Op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal Station kunt u bij ons terecht voor het herstel, ondhoud of aanschaf van uw fiets

Ruim assortiment tweedehands fietsen

Bij de Vroome Bikes vind u een ruim
assortiment occasions. Vanaf € 75,- heeft
kunt u bij ons al slagen voor een fiets.

Wij hebben momenteel ruim 30 tweedehands fietsen op
voorraad. In diverse prijsklassen.

Carbon reparatie

Als één van de weinige bedrijven in Den Haag repareren wij carbon frames. Van kleine haarscheuren tot aan een compleet gebroken frame. Dit doen wij vaak met een unieke methode waarbij wij het frame van binnenuit repareren.

carbon reparaties

Over ons

de vroomebikes shop linksDe Vroome Bikes is gelegen aan de Lekstraat te Den Haag, nabij het Centraal Station en al sinds 2009 een begrip. De winkel is in de decembermaand van 2009 door meneer De Vroome opgericht, een jonge en ambitieuze ondernemer en bovendien voormalig wielrenner waardoor kennis en kunde wat betreft rijwielen zijn sporen heeft nagelaten. Zijn passie voor de wielersport heeft zich heden ten dage vertaald naar zijn eigen winkel waarin hij zich voornamelijk richt op onderhoud en reparatie van alle soorten rijwielen, reparatie van carbon frames en de verkoop van nieuwe en gebruikte rijwielen.

De Vroome Bikes biedt u bekende merken als Batavus, Gazelle, Sparta en Koga maar ook een veelheid aan andere merken die zowel nieuw als gebruikt worden aangeboden. De Vroome Bikes is tevens uw handelaar in alle producten van het merk Kreidler waarvan u alle mogelijke onderdelen ook per stuk kunt bestellen in onze winkel. Op deze manier biedt De Vroome Bikes een zeer ruim aanbod aan rijwielen, onderdelen en assecoires naast een geweldige service. Zo zit u bij De Vroome Bikes altijd goed!

De expertise van De Vroome Bikes bereidt zich verder uit naar een hoger segment, wij specialiseren ons in de reparatie van uw carbon framewerk. De Vroome Bikes is een van de eerste bedrijven in Nederland geweest die carbonreparatie aan particulieren kon aanbieden en bovendien de enigste die uw carbon van binnenuit repareert. Op die manier blijft de esthetische waarde van uw frame behouden. De Vroome Bikes weet hoe uw carbon frame een tweede leven kan krijgen en zorgt ervoor dat u binnen een aantal dagen weer gewoon kan genieten van uw eigen vertrouwde fiets in de staat zoals u het frame kocht.

de vroomebikes shop rechts

Fiets huren?

Wij verhuren vanaf septembder 2016 fietsen tegen scherpe tarieven! handig voor als u een dagje Den Haag in gaat en veel wilt zien!

« lees meer »

Speciale Aanbieding

De Vroome Bikes heeft een speciale aanbieding voor u! Profiteer vandaag nog van het totaalpakket met buiten- en binnenband voor slechts 35,- en gun uzelf het rijplezier en comfort op het beste materiaal. Kom vandaag nog even bij ons langs in de winkel, dan helpen wij u graag!

De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Tot snel!

 

Like ons op facebook