De Vroome Bikes
Nicky de Vroome
Lekstraat 83
2515 XB Den Haag

T.+31 (0)6 53189998
E.info@devroomebikes.nl

Carbon reparaties

Carbonreparatie behoort tot de expertise van De Vroome Bikes. Door jaren ervaring in het repareren van carbon frames zijn de resultaten van vandaag de dag verbluffend, frames worden van binnenuit gerepareerd en behouden dezelfde esthetische waarde als voorheen. Het frame behoud door de speciale behandeling van De Vroome Bikes dezelfde stijfheid, sterkte en glans als voorheen.

Van de kleinste haarscheuren tot een volledig gebroken framewerk, in bijna alle gevallen is het mogelijk dat u binnen een aantal dagen weer op hetzelfde frame zal rijden en bovendien wordt de reparatie in veel gevallen door uw verzekering vergoed (meer informatie met betrekking tot verzekeringen kunt u navragen middels een emailbericht of in onze winkel).

Kies niet voor een compleet nieuw frame maar laat uw frame bij De Vroome Bikes herstellen, zodat u over een aantal dagen weer gewoon van huis vertrekt met uw vertrouwde rijwiel. Kies voor de speciale reparatie van binnenuit en laat uw framewerk weer stralen zoals voorheen, door het werk van De Vroome Bikes!

Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van frames, die waren gebroken of gescheurd en die zijn gerepareerd door De Vroome Bikes, dat is nog eens kwaliteit in beeld.
 

Fietsverhuur

De Vroome Bikes verhuurt fietsen. Onze winkel is vlakbij het Centraal Station en daardoor makkelijk te bereiken. Geniet op de fiets van Den Haag en verken de hoogtepunten van onze stad. Een perfecte en sportieve manier om Den Haag Stad en meer te bezoeken. Alleen op afspraak geopend!

Rent-A-Bike

De Vroome Bikes also rent bikes. Our shop is nearby Central Station and therefore easy to reach. Enjoy The Hague by bike and explore the highlights of our city. A perfect en sportive way to visit The Hague City and more. We are open by appointment

« read more »

 

Like ons op facebook